Известие

Collapse
No announcement yet.

Днес си купих Алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес си купих Алфа 145

Здравейте днес си купих 145 1.6 16в.....................кажете нещо за тази кола похвалете я че всеки казва че бързо ще се скапе и че италянските коли били мърши а аз съм художник и разбирам от визия а не от механика...................Но определено тази марка и италянските коли ми харесват много а как бягаааааааааааааааааттттт

=============================
    колега добре дошъл но прочети правилата и пиши на кирилица. 1-во предупреждение!!!!!!!

Здравей, колега да ти е чистата новата придобивка...само щастие да ти носи.

иначе...Писането на Кирилица е задължително на този форум (има кредор, ако нямаш фонетична кирилица)...също така си объркал форума...има част от него специално за алфа 145.

пс:Добре дошъл на форума...надяваме се, че ще можем да ти помогнем
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Честито колега, желая ти много безаварийни километри . Не слушай какво ти казват любителите на немски автомобили. Както, много сполучливо се беше изразил един колега от форума "Алфа се купува със сърце, а не с разум!".
      Между другото, аз съм вече на 3-та Алфа и от 8 години бе искам да се кача на друга кола. Така че прави си сам изводите . Още веднъж - честито!
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Честито и от мен, и добре дошъл в нашия форум
        искрено се надявам никога да не опираш до техническите консултации, които се разглеждат тук , а само до фън

ако искаш , прегледай секцията "ремонти и цени по 145"
        където сме писали няколко човека, аз съм със същия двигател като твоя, така че може да си направиш някои изводи

в заключение, тези които ти говорят за "скапване" им кажи че освен да ги скапеш на старта друго неможе да се скапе
        всичко опира до грижлив собствени, и се надяваме да ти помогнем да се наслаждаваш на Алфата си
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Честито и от мене колега. Дано да минеш много безаварийни километри.
          А относно механиката мога да ти кажа че всичко е до потдръжка и шофъор. Съвсем лесно мога да скапа някой немски кош за отрицателно време. Просто се наслаждаваи на колата и някой майстор каже ли ти че не става бегай на далеч.

Comment

Честито колега това е една прекрасна кола не вярваи на майстори
            тия глупаци знаят само'' доброто старо немско''
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Working...
            X